OK-CV keurmerk

OK-CV keurmerk

OK-CVWij zijn OK-CV gecertificeerd.

Het OK-CV keurmerk is opgezet door de Uneto-Vni in samenwerking met de consumentenbond, brandweer en rijksoverheid.
Het garandeert dat ons installatiebedrijf voldoet aan de juiste eisen en erkenningen en dat onze monteurs vakbekwaam zijn opgeleid.
Ook worden alle verrichte onderhoudsbeurten geregistreerd in een door Uneto-Vni opgezette landelijke database.
Kijk hier voor meer info over het OK-CV Keurmerk.

 

HOE WERKT OK-CV?

HET TRANSPARANTE STAPPENPLAN
De Energie Service Specialist onderhoudt uw ketel volgens een helder stappenplan:
Hij inspecteert en onderhoudt uw cv-ketel volgens de voorschriften van de fabrikant. Daarna regelt hij de ketel optimaal in.
Hij meet voor uw veiligheid de hoeveelheid koolmonoxide en kooldioxide in en rond uw ketel. Hij vergelijkt de uitkomsten met de waardes van de fabrikant. Bij grote afwijkingen gaat de Energie Service Specialist op zoek naar de oorzaak.
Hij onderzoekt of het vermogen van de ketel goed is afgestemd op uw radiatoren, convectoren en vloerverwarming.
Hij geeft u een helder schriftelijk advies over hoe u uw cv-installatie energiezuinig en veilig kunt gebruiken. Dat advies staat in het beoordelingsrapport dat u van de Energie Service Specialist ontvangt.
Tot slot wordt de onderhoudsbeurt van uw cv-ketel geregistreerd in een landelijke databank. Via een steekproef controleert de Stichting OK voor Installaties regelmatig of de onderhoudsbeurt aan de cv ketel van de consument volgens alle regels van OK CV is uitgevoerd. Zo waarborgt OK CV de kwaliteit van uw onderhoud.

BREED GEDRAGEN
OK CV wordt ondersteund en aanbevolen door een groot aantal maatschappelijke organisaties: Aedes , Brandweer NL , de Consumentenbond , Milieu Centraal , VACpunt Wonen , Vastgoed Belang , Verbond van Verzekeraars , VvE Belang en de Woonbond .

INITIATIEFNEMERS
Het vrijwillige kwaliteitslabel OK CV is ontwikkeld door UNETO-VNI (de ondernemersorganisatie voor technische installatiebedrijven), VFK (de vereniging van ketelfabrikanten) en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO, voorheen Agentschap NL). OK CV krijgt financiële steun van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (BZK).

Vul het contactformulier in voor een afspraak met een OK CV erkende monteur.