Over ons

Over ons bedrijf – Allround Installatietechniek

Wat informatie over ons bedrijf.
Allround Installatietechniek is sinds 1999 gevestigd in Delft.
De diensten die wij aanbieden omvatten het installeren en onderhouden van alle soorten en merken verwarmingstoestellen.
Ook onderhouden wij ventilatiesystemen zoals Mechanische Ventilatie (mv), WarmteTerugWin Unit (wtw) en Ventilatiekanalen).
Een aantal fabrikanten waarmee wij werken zijn VaillantNefit / Fasto / BoschRemehaIntergasFerroliITHO-DaalderopZehnder / StorkOrconBuvaBrink, etc.

VCA Gecertificeerd

VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers en is bedoeld om u veiliger te laten werken en het aantal ongevallen te verminderen. In feite is VCA veel meer dan een checklist. Het is een veelzijdig programma waarmee dienstverlenende bedrijven worden getoetst en gecertificeerd op hun VGM-beheersysteem.
Wij zijn een erkend technisch installateur, daarnaast zijn wij VCA gecertificeerd. Twee zekerheden voor uw veiligheid. Wij hebben een zelfstandige organisatie waarmee wij snel, flexibel en efficiënt opereren in de regio Zuid-Holland.

KvINL / SEI Gecertificeerd

Waarom een Erkenning? Het is voor opdrachtgevers – consumenten en zakelijke afnemers – lastig om een vakbekwame installateur te onderscheiden van een beunhaas. Met een erkenning kan het installatiebedrijf laten zien dat bij hem in ieder geval de juiste kennis aanwezig is om installatiewerk, onderhoud en/of servicewerkzaamheden uit te voeren.
Met name voor het installatiewerk in de bestaande bouw heeft de SEI-erkenning een duidelijke, toegevoegde waarde voor het installatiebedrijf. De ondernemer toont zijn
potentiële opdrachtgever dat hij ervaring heeft met het werk, dat hij adequaat opgeleide mensen in dienst heeft en dat zijn kwaliteit met enige regelmaat wordt gecontroleerd.

OK CV Gecertificeerd

OK CV is het enige kwaliteitslabel voor veilig en energiezuinig verwarmen.
Een installatiebedrijf met het OK CV  logo voldoet aan strenge eisen en werkt met Energie Service Specialisten om uw cv-ketel te inspecteren en onderhouden.
De Energie Service Specialist is een gediplomeerde monteur die het ketelonderhoud bij u thuis uitvoert.
Zo weet u zeker dat het onderhoud aan uw cv-ketel plaatsvindt volgens de voorschriften van de fabrikant en dat de monteur alles uit de kast haalt om in uw huis voor zo veel mogelijk veiligheid en energiebesparing te zorgen.
Bekijk hier onze OK-CV Licentie.pdf

 

Review werkspot Ook op Werkspot waarderen onze klanten onze werkzaamheden.

 

Wij waarderen het als u een review bij Google wilt schrijven over ons bedrijf, alvast bedankt.

Google review