Klantenvertellen

Klantenvertellen
Gemiddeld beoordelen klanten ons met een:
9.2
165 Beoordelingen
100% Beveelt Allround Installatietechniek aan

Waarom wij uw review waarderen

  • Het schrijven van uw review helpt ons om ons bedrijf te verbeteren en scherp te blijven.
  • U helpt nieuwe klanten een indruk te krijgen van Allround Installatietechniek en over hoe wij onze werkzaamheden verrichten.
  • Wij houden ook van transparantie naar onze klanten toe.
  • Tevreden klanten vormen de basis van een succesvol bedrijf. Dit maakt dat tevreden klanten heel belangrijk zijn.
Schrijf een review
Katja
Zoetermeer
10 juni 2021
Aanbeveling: Ja

Goede service, afspraken worden goed nagekomen. Duidelijk en eerlijk antwoord op vragen

Vriendelijke monteur, goede kennis van zaken
Verrichte werkzaamheden: Onderhoud cv-ketel
8
Edwin van der Sande
Den Haag
7 juni 2021
Aanbeveling: Ja

Boven verwachting!

Optijd aanwezig.( ja, dat is vermeldingswaardig in deze tijd). Vakbekwame professional, met oog voor detail. Zeer klant gericht, en vriendelijk. De opdracht was het vervangen van de mechanische ventilatiebox( op een moeilijk bereikbare plaats!) en het reinigen van de luchtkanalen. Alles naar volle tevredenheid uitgevoerd, en Marco en zijn team hebben er een vaste klant bij in Ypenburg!
Verrichte werkzaamheden: Overige
10
peter schreuder
Delft
20 mei 2021
Aanbeveling: Ja

prima de luxe

correct gehandeld goed advies blij met de monteur
Verrichte werkzaamheden: Onderhoud cv-ketel
10
Cisca
Delft
19 mei 2021
Aanbeveling: Ja

Snel en vakkundig

Nieuwe CV ketel laten plaatsen op advies van de heer Soek! Super snel uitgevoerd Zeer tevreden.. Werkzaamheden goed en professioneel uitgevoerd.
Verrichte werkzaamheden: Onderhoud cv-ketel
9
Linda
Reuvers
15 mei 2021
Aanbeveling: Ja

Klasse werk verricht bij plaatsen CV

Wij hadden al een tijdje een abonnement op allround installatie techniek, omdat onze CV al wat ouder was. Het warm water was wel eens uitgevallen en de monteur was dan binnen een paar uur ter plaatsen om het probleem te verhelpen. Altijd snel en goed geholpen. Nu besloten om een nieuwe CV te laten plaatsen en dat was boven verwachting goed geplaatst. De monteur was enorm vriendelijk en vakkundig en we zijn enorm blij me de nieuwe CV. Ook zit hier 2 jaar een onderhouds abonnement bij. Wat een verschil! Wij raden daarom allround installatietechniek zeker aan!
Verrichte werkzaamheden: Cv-ketel & Ventilatie
10
Vivi
Rotterdam
27 april 2021
Aanbeveling: Ja

Goed

Dit is tweede keer dat ik allround installatietechniek mijn cv laat onderhouden, en Heer Soek kwam op tijd als afgesproken, volgt de covid regel, netjes onderhoud mijn cv en beantwoord netjes mijn vragen. Tot nu toe ben ik heel tevreden .
Verrichte werkzaamheden: Onderhoud cv-ketel
10
Olaf
Rijswijk
6 april 2021
Aanbeveling: Ja

Good job

They came on time and did a good job with care. I'll call them again
Verrichte werkzaamheden: Cv-ketel & Ventilatie
10
Jorden
Den Haag
3 april 2021
Aanbeveling: Ja

Zakelijk & goed

Werkzaamheden goed, volgens afspraak en professioneel uitgevoerd. Communicatie verloopt soepel en kort, no nonsense benadering. Bij een vorige klus ook creatief meegedacht over een oplossing (omleggen waterleiding in de tuin).
Verrichte werkzaamheden: Onderhoud cv-ketel
10
Saskia
Rotterdam
29 maart 2021
Aanbeveling: Ja

Snel en goed opgelost

Ivm een issue in de verbinding tussen mijn thermostaat en CV-ketel werd mijn woning niet meer verwarmd. Een vriendelijke monteur heeft goed meegedacht en heeft de kabel vervangen en de constructie ook verbeterd. Heel fijn was dat de monteur het probleem al de dag al nadat het probleem was geconstateerd had opgelost. Positief was ook dat ik direct telefonisch contact had en ik mijn gegevens niet meer hoefde te noemen omdat mijn telefoonnummer herkend werd. Mijn ervaringen in het verleden met andere installateurs is dat ze slecht bereikbaar waren en dat er pas na een aantal weken tijd was in de planning voor een afspraak.
Verrichte werkzaamheden: Overige
9
A. Hagman
Delft
26 februari 2021
Aanbeveling: Ja

Zeer goede ervaring met dit bedrijf

WTW laten vervangen door Ventilatiebox. Wij zijn zeer tevreden over de snelle en vakkundige levering en plaatsing, en alles is netjes opgeruimd!!
Verrichte werkzaamheden: Overige
10