Klantenvertellen

Klantenvertellen
Gemiddeld beoordelen klanten ons met een:
9.2
160 Beoordelingen
100% Beveelt Allround Installatietechniek aan

Waarom wij uw review waarderen

  • Het schrijven van uw review helpt ons om ons bedrijf te verbeteren en scherp te blijven.
  • U helpt nieuwe klanten een indruk te krijgen van Allround Installatietechniek en over hoe wij onze werkzaamheden verrichten.
  • Wij houden ook van transparantie naar onze klanten toe.
  • Tevreden klanten vormen de basis van een succesvol bedrijf. Dit maakt dat tevreden klanten heel belangrijk zijn.
Schrijf een review
Vivi
Rotterdam
27 april 2021
Aanbeveling: Ja

Goed

Dit is tweede keer dat ik allround installatietechniek mijn cv laat onderhouden, en Heer Soek kwam op tijd als afgesproken, volgt de covid regel, netjes onderhoud mijn cv en beantwoord netjes mijn vragen. Tot nu toe ben ik heel tevreden .
Verrichte werkzaamheden: Onderhoud cv-ketel
10
Olaf
Rijswijk
6 april 2021
Aanbeveling: Ja

Good job

They came on time and did a good job with care. I'll call them again
Verrichte werkzaamheden: Cv-ketel & Ventilatie
10
Jorden
Den Haag
3 april 2021
Aanbeveling: Ja

Zakelijk & goed

Werkzaamheden goed, volgens afspraak en professioneel uitgevoerd. Communicatie verloopt soepel en kort, no nonsense benadering. Bij een vorige klus ook creatief meegedacht over een oplossing (omleggen waterleiding in de tuin).
Verrichte werkzaamheden: Onderhoud cv-ketel
10
Saskia
Rotterdam
29 maart 2021
Aanbeveling: Ja

Snel en goed opgelost

Ivm een issue in de verbinding tussen mijn thermostaat en CV-ketel werd mijn woning niet meer verwarmd. Een vriendelijke monteur heeft goed meegedacht en heeft de kabel vervangen en de constructie ook verbeterd. Heel fijn was dat de monteur het probleem al de dag al nadat het probleem was geconstateerd had opgelost. Positief was ook dat ik direct telefonisch contact had en ik mijn gegevens niet meer hoefde te noemen omdat mijn telefoonnummer herkend werd. Mijn ervaringen in het verleden met andere installateurs is dat ze slecht bereikbaar waren en dat er pas na een aantal weken tijd was in de planning voor een afspraak.
Verrichte werkzaamheden: Overige
9
A. Hagman
Delft
26 februari 2021
Aanbeveling: Ja

Zeer goede ervaring met dit bedrijf

WTW laten vervangen door Ventilatiebox. Wij zijn zeer tevreden over de snelle en vakkundige levering en plaatsing, en alles is netjes opgeruimd!!
Verrichte werkzaamheden: Overige
10
Willem
Delft
20 januari 2021
Aanbeveling: Ja

Snel vakkundig en netjes

Nieuwe CV ketel laten plaatsen door dit bedrijf. Nemen de corona-regels serieus, komt afspraken na, werkt netjes en laat alles schoon en opgeruimd achter. Bovenal vriendelijk en netjes personeel.
Verrichte werkzaamheden: Cv-ketel & Ventilatie
10
Eva
Den Haag
29 december 2020
Aanbeveling: Ja

Goed werk verricht

De onderhoudsafspraak van mijn cv ketel ging goed. Er is uitvoerig werk verricht. Zo te zien een vakman.
Verrichte werkzaamheden: Onderhoud cv-ketel
10
Adriaan
Delft
6 december 2020
Aanbeveling: Ja

Contact verliep plezierig en professioneel, vandaar contract met dit bedrijf aangegaan.

Niet tevreden over mijn vorige CV service bedrijf. Bewust gezocht naar een wat kleinschaliger bedrijf waar de klant met aandacht wordt geholpen!
Verrichte werkzaamheden:
8
Frodo
Nootdorp
16 november 2020
Aanbeveling: Ja

Goede service

Vakman werkt netjes en snel.
Verrichte werkzaamheden: Onderhoud cv-ketel
8
F.
Delft
4 november 2020
Aanbeveling: Ja

Prettige afhandeling onderhoudsbeurt CV-ketel.

Overeenkomstig telefonische afspraak voor de eerste keer onderhoud aan een twee jaar oude CV-ketel laten uitvoeren door Allround-installatietechniek. Er werd op een correcte manier met de corona maatregelen omgegaan en de vragen die ik had werden naar tevredenheid uitgelegd.
Verrichte werkzaamheden: Onderhoud cv-ketel
9