Klantenvertellen

Klantenvertellen
Gemiddeld beoordelen klanten ons met een:
9,3
122 Beoordelingen
99% Beveelt Allround Installatietechniek aan
totaal oordeel:
9,4
Communicatie:
9,2
Kennis en vakmanschap:
9,2
Prijs/kwaliteit:
9,1
Klantvriendelijkheid:
9,4

Waarom wij uw review waarderen

  • Het schrijven van uw review helpt ons om ons bedrijf te verbeteren en scherp te blijven.
  • U helpt nieuwe klanten een indruk te krijgen van Allround Installatietechniek en over hoe wij onze werkzaamheden verrichten.
  • Wij houden ook van transparantie naar onze klanten toe.
  • Tevreden klanten vormen de basis van een succesvol bedrijf. Dit maakt dat tevreden klanten heel belangrijk zijn.
Schrijf een review
Inge de vries
Rotterdam
13 maart 2019
Aanbeveling: ja

Onderhoud CV ketel

Aardige monteur en netjes op tijd

totaal oordeel:
9,0
Communicatie:
9,0
Kennis en vakmanschap:
9,0
Prijs/kwaliteit:
9,0
Klantvriendelijkheid:
9,0
Gemiddelde:
9,0
9,0
Mathilde
Den Haag
12 maart 2019
Aanbeveling: ja

Onderhoud CV ketel

Mijn beoordeling zegt genoeg. Ter aanvulling: Marco is goed bereikbaar, zowel telefonisch als via WhatsApp, erg aardig, geeft eerlijk advies, betrouwbaar en een man van de tijd. Top!

totaal oordeel:
10,0
Communicatie:
10,0
Kennis en vakmanschap:
10,0
Prijs/kwaliteit:
10,0
Klantvriendelijkheid:
10,0
Gemiddelde:
10,0
10,0
Troost
Voorburg
6 maart 2019
Aanbeveling: ja

Onderhoud CV ketel

Routine schoonmaak actie ketel en geyser. Naar behoren uitgevoerd met eigen middelen, goed advies gegeven. Wel een beetje pijnlijk voor 1 uur werken 2x stukstarief doorgevoerd. Had ook 1 uur uurtarief mogen zijn wat normaal is en eerlijk.

totaal oordeel:
7,0
Communicatie:
8,0
Kennis en vakmanschap:
7,0
Prijs/kwaliteit:
6,0
Klantvriendelijkheid:
7,0
Gemiddelde:
7,0
7,0
Gijs
Voorschoten
6 maart 2019
Aanbeveling: ja

Onderhoud CV ketel

Ben zeer tevreden met dit bedrijf. Eerst had ik een ander bedrijf in de regio gebeld maar die vroegen €120 voor een onderhoudsbeurt. Gelukkig had Allround een aanbieding voor €78 (normaal €88).
Zeker aan te raden want het werd goed gedaan en de verwarming werd ook bijgevuld.

totaal oordeel:
10,0
Communicatie:
9,0
Kennis en vakmanschap:
9,0
Prijs/kwaliteit:
9,0
Klantvriendelijkheid:
10,0
Gemiddelde:
9,4
10,0
Jongejan
Bergschenhoek
4 maart 2019
Aanbeveling: ja

Onderhoud CV ketel

Heldere communicatie, aardige man. Zit al 30 jaar in het vak en dat merk je.

totaal oordeel:
9,0
Communicatie:
10,0
Kennis en vakmanschap:
9,0
Prijs/kwaliteit:
9,0
Klantvriendelijkheid:
10,0
Gemiddelde:
9,4
9,0
adam
Den haag
3 maart 2019
Aanbeveling: ja

Onderhoud CV ketel

Keurig op tijd, ik zou dit bedrijf wel aanraden.

totaal oordeel:
10,0
Communicatie:
9,0
Kennis en vakmanschap:
9,0
Prijs/kwaliteit:
9,0
Klantvriendelijkheid:
9,0
Gemiddelde:
9,2
10,0
R. Wens
Rotterdam
2 maart 2019
Aanbeveling: ja

Overige werkzaamheden

Onze gaslekkage werd snel en goed verholpen.

totaal oordeel:
10,0
Communicatie:
10,0
Kennis en vakmanschap:
10,0
Prijs/kwaliteit:
10,0
Klantvriendelijkheid:
10,0
Gemiddelde:
10,0
10,0
Piet
zoetermeer
1 maart 2019
Aanbeveling: ja

Onderhoud CV ketel

Ok

totaal oordeel:
8,0
Communicatie:
8,0
Kennis en vakmanschap:
8,0
Prijs/kwaliteit:
8,0
Klantvriendelijkheid:
8,0
Gemiddelde:
8,0
8,0
Ronald Hoop
Rotterdam
1 maart 2019
Aanbeveling: ja

Vervangen ventilatiebox

Aardige monteur die ook nog zeer netjes werkt.

totaal oordeel:
10,0
Communicatie:
9,0
Kennis en vakmanschap:
9,0
Prijs/kwaliteit:
9,0
Klantvriendelijkheid:
10,0
Gemiddelde:
9,4
10,0
Justin oostveen
Zoetermeer
1 maart 2019
Aanbeveling: ja

Onderhoud CV ketel

2e keer dat ik hier mijn cv onderhoud doe. Top service en vakmanschap. Ik zal dit bedrijf zeker aanraden.

totaal oordeel:
9,0
Communicatie:
9,0
Kennis en vakmanschap:
9,0
Prijs/kwaliteit:
9,0
Klantvriendelijkheid:
10,0
Gemiddelde:
9,2
9,0